DOMY WESELNE charakteryzuja się tym, że w porównianiu do restauracji sa eksploatowane okresowo. Najczęściej jest to tylko sobota. Ilość osób na sali jadalno balowej to od ok. 80 do 200 osób.
Dlatego też ważny jest niski koszt inwestycji.
Podstawowe wymagania dla systemu to w zimie grzanie, w lecie chłodzenie,
cały rok filtracja powietrza i wentylacja.
Idealnie zadanie to spełnia ogrzewanie nadmuchowwe , połączone z filtracją, klimatyzacja i wentylacją.
Im wcześniej skontaktujesz sie z nami tym wiecej zaoszczedzisz na instalacji, bo unikniesz kucia ścian i stropów.
Po prostu, już na etapie budowy, zostawisz przejścia przez ściany i stropy, na kanały rozprowadzające powietrze po obiekcie.
RESTAURACJE
To obiekty mające p[odobne wymagania jak DOMY WESELNE, jednak eksploatacja ciągła wymaga wiekszego zwrócenia uwagi na koszty eksploatacji.
Każdy obiekt wymaga spełnienia minimalnych wymogów i uzgodnień wymaganych prawem.
Dlatego realizacja musi być poprzedzona analizą , obliczeniami i projektem.